Prima pagină » O firmă din Botoșani produce profile etanșare impermeabilizarea rosturilor de dilatație și turnare FOTO
Economic

O firmă din Botoșani produce profile etanșare impermeabilizarea rosturilor de dilatație și turnare FOTO

Hidroplasto- O noua gama de produse fabricate in Botosani-Profile etansare pentru impermeabilizarea rosturilor de dilatatie si turnare -Sisteme de etansare 2020 ce sunt potrivite si pentru aplicatii in contact cu apa potabila.

Structurile din beton hidroizolant au devenit din ce in ce mai importante in ultimii ani. Rosturile din cadrul acestor constructii , a caror proiectare si impermeabilizare necesita o atentie deosebita atat din partea proiectantilor cat si a antreprenorilor , s-au dovedit de multe ori a fi calcaiul lui Ahile.

Multe din esecurile pe care le-am intalnit in timpul muncii mele de expert in domeniu provin dintr-o lipsa de familiarizare cu diversele tipuri de etansare a rosturilor , mecanismele care stau la baza lor si aplicatiile practice.

 



 

 

Mai mult , foarte des lipsa generala a constientizarii problemei este cea care previne acordarea atentiei cuvenite etansarii rosturilor -si , in mod special , bunei practici pe teren. Defectele si esecurile de constructie pot fi , in acelasi timp foarte instructive. Intelegerea erorilor ajuta invariabil la evitarea capcanelor de acest tip in viitor. In afara de fabricarea in Botosani a acestor sisteme , oferim si suport tehnic pentru diversele sisteme de etansare a rosturilor precum si indrumare in ceea ce priveste diferitele aspecte ale proiectarii , pregatirii terenului si implementarii.

Ca sa se obtina o impermeabilizare satisfacatoare , observarea bunelor practici atat de catre proiectanti cat si de catre antreprenori este obligatorie.

Prin tehnologia pe care o promovez , prin produsele si sistemele fabricate in Botosani , sper sa ajut la prevenirea esecurilor ce rezulta din etansarea neadecvata a rosturilor in structurile de beton hidroizolant. #ProfileEtansare #BenziEtansare #RosturiTurnare #ImpermeabilizareRosturi

 

 



 

 

 

https://www.facebook.com/catalin.silegeanu/videos/2955992364425189/