Prima pagină » Lucian Trufin: ”Paștele ne aduce aminte că viața este un ciclu al renăscutului. Să fim mai buni unii cu alții, să cultivăm compasiunea și să dăruim iubire necondiționată”
Știri locale

Lucian Trufin: ”Paștele ne aduce aminte că viața este un ciclu al renăscutului. Să fim mai buni unii cu alții, să cultivăm compasiunea și să dăruim iubire necondiționată”

Dragii mei,

Paștele ne aduce aminte că viața este un ciclu al renăscutului și al speranței, că întotdeauna există lumina de după întuneric. În mijlocul bucuriei și a rugăciunii, ne reunim în jurul familiilor noastre, cu inimile deschise și cu dragostea ca liant.

În sărbătoarea aceasta, să ne amintim că cel mai frumos dar este acela de a fi alături de cei dragi, de a împărtăși momente de fericire și de a ne sprijini unii pe alții în momentele de dificultate. Să fim mai buni unii cu alții, să cultivăm compasiunea și să dăruim iubire necondiționată. Fie ca fiecare gest de bunătate să răspândească lumina și căldura Paștelui în inimile noastre și în jurul nostru. La această sărbătoare a Învierii, să fim părtași la minunea renăscutului și să ne umplem sufletele de speranță și de lumină. Sărbători fericite, alături de cei dragi!

Cu drag și recunoștință, Lucian TRUFIN!