Prima pagină » Rolana Tex: Sărbătorim această zi de înviere cu speranța în suflet și cu gânduri pline de bucurie și recunoștință.
Știri locale

Rolana Tex: Sărbătorim această zi de înviere cu speranța în suflet și cu gânduri pline de bucurie și recunoștință.

LEHDE, GERMANY - APRIL 03: Painted easter eggs in traditional Sorbian motives are pictured on the season opening of the open-air museum Lehde on April 3, 2010 in Lehde, near Lubbenau, Germany. Easter egg painting is a strong part of Sorbian tradition and visual elements within the painting are meant to ward off evil. Sorbians are a Slavic minority in eastern Germany and many still speak Sorbian, a language closely related to Polish and Czech. (Photo by Andreas Rentz/Getty Images)

În această perioadă de sărbătoare, echipa Rolana Tex vă transmite cele mai călduroase urări de Paște! Sărbătorim această zi de înviere cu speranța în suflet și cu gânduri pline de bucurie și recunoștință.

Paștele este o ocazie minunată de a ne aminti de puterea de revenire și de transformare pe care o deținem. Așa cum natura înflorește din nou în acest sezon, la fel și noi putem să renascem din momentele dificile și să strălucim din nou cu putere și încredere.

În această sărbătoare, să ne concentrăm asupra faptelor bune și asupra impactului pe care îl putem avea în comunitatea noastră. Fiecare gest de generozitate și compasiune aduce lumina și speranța în viețile celor din jur.

Echipa Rolana Tex vă încurajează să răspândiți dragostea și bunătatea în jurul vostru și să fiți surse de inspirație pentru ceilalți. Fie ca această sărbătoare să vă aducă pace, fericire și prosperitate în drumul vostru către succes și împlinire.

Sărbători fericite alături de cei dragi!

Cu căldură și apreciere,

Echipa Rolana Tex