Prima pagină » Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi: ” În această zi plină de semnificație, să ne aducem aminte că puterea noastră stă în unitatea și sprijinul reciproc”
Știri locale

Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi: ” În această zi plină de semnificație, să ne aducem aminte că puterea noastră stă în unitatea și sprijinul reciproc”

În lumina blândă a Paștelui, ne reamintim că familia este inima noastră, iar faptele bune sunt firea noastră cea mai nobilă. În această sărbătoare a unității, ne unim cu toții într-un spirit de iubire și solidaritate.

Fiecare moment petrecut alături de cei dragi este o binecuvântare pe care o prețuim mai mult decât orice comoară. În această zi plină de semnificație, să ne aducem aminte că puterea noastră stă în unitatea și sprijinul reciproc.

Să ne strângem în brațe cu dragoste și să fim generoși în fapte bune, să deschidem uși către inimi și să construim punți către suflete. Fie ca acest Paște să ne găsească uniți și să ne inspire să fim mai buni unii față de alții.

În această zi de bucurie și reflecție, sărbătorim familia, faptele bune și unitatea care ne îmbogățesc viețile și ne luminează calea.

Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi