Prima pagină » Federovici spune că și noul ministru al Transporturilor va fi informat despre problemele urgente de infrastructură rutieră din Botoșani
Administrație

Federovici spune că și noul ministru al Transporturilor va fi informat despre problemele urgente de infrastructură rutieră din Botoșani

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a declarat că nu are emoții cu privire la comunicarea cu noul ministru al Transporturilor, fiind cunoscut faptul că a avut o relație bună cu Răzvan Cuc, cel care a demisionat de la șefia acestui minister.

De asemenea, Federovici  a precizat că atât problemele de infrastructură rutieră, cât și cele feroviare, vor fi prezentate noului ministru al transporturilor.



”Voi face o declarație în acest sens la sfârșitul săptămânii. Voi avea lucruri concrete de declarat”, a precizat Federovici.

Cât timp a fost Răzvan Cuc ministru al Transporturilor, în județul Botoșani s-au turnat covoare asfaltice noi pe drumurile naționale Dorohoi-Darabani, Botoșani-Săveni-Manoleasa și licitația pentru asfaltarea drumului de pământ Manoleasa-Rădăuți Prut.



În ceea ce privește mult așteptatele lucrări pentru Botoșani-Târgu Frumos, licitația pentru acest drum va avea loc anul viitor.

Tot pentru 2018 sunt așteptate lucrări, respectiv covor asfaltic, la drumurile Botoșani-Ștefănești și Dorohoi-Suceava.