Prima pagină » Flutur revoluționează Consiliul Local. PNL Botoșani vine cu 7 femei, 11 tineri. ”Pentru prima dată 11 antreprenori și categorii care nu au fost în CL”
Politică

Flutur revoluționează Consiliul Local. PNL Botoșani vine cu 7 femei, 11 tineri. ”Pentru prima dată 11 antreprenori și categorii care nu au fost în CL”

Liberalii vor să revoluționeze componența viitorului Consiliu Local al municipiului Botoșani.

Mâine, duminică, Cătălin Flutur își va depune candidatura pentru al patrulea mandat de primar și anunță că lista PNL pentru Consiliul Local, pe care nu a vrut să o divulge cu o zi înainte, va fi o surpriză.

” Lista o prezentăm mâine. Sper să fie și o mică surpriză. Oricum vor fi 7 doamne, 11 tineri, ingineri, medici, economiști, economiști, profesori, juriști. Și pentru prima dată 11 antreprenori și alte categorii care nu au fost în CL, asistenți medicali, tehnicieni, pompier, instructor sportiv etc”, a declarat Cătălin Flutur.

Potrivit surselor din PNL Botoșani, pe lista lui Cătălin Flutur pentru Consiliul Local vor fi nume precum Gelu Graur, Daniel Câșlariu, Iulian Rotariu – pompierul ultramaratonist care este și cetățean de onoare, asistentul medical Relu Chiriac, omul de afaceri Cristian Alexuc, omul de afaceri Mihai Vrăjitoriu, antreprenoarea Gabriela Ciobanu.