Prima pagină » BOMBĂ! Duel direct în alegerile locale între Iftime și Gireadă. Iftime candidează în comuna Mihai Eminescu. Gireadă: ”Vreau să îl umilesc!”
Politică

BOMBĂ! Duel direct în alegerile locale între Iftime și Gireadă. Iftime candidează în comuna Mihai Eminescu. Gireadă: ”Vreau să îl umilesc!”

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele PNL Botoșani, se va duela direct cu Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu, fost prim-vicepreședinte al PNL până la venirea noului președinte interimar.

Gireadă a plecat din PNL după venirea lui Iftime și a luat și mai mulți primari cu el la PSD, fiind o ”trădare” ceva de genul celei făcute de marele Figo când a plecat de la Barcelona la Real Madrid.

Deși Iftime candidează la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, iar Gireadă la cea de primar al comunei Mihai Eminescu, cei doi se vor duela și direct la alegerile locale.

Valeriu Iftime este pe prima poziție în lista PNL pentru Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu, ceea ce înseamnă că Iftime și Gireadă se vor duela în mod direct la alegeri.

Prezent la o emisiune la Tele M, Gireadă i-a cerut lui Iftime să candideze în Mihai Eminescu. ”Vreau să îl umilesc!”, i-a transmis Gireadă lui Iftime.