Prima pagină » Lucian Trufin: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”
Politică

Lucian Trufin: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

          „Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realizat și o consultare publică. Eu așa consider că trebuie să procedeze reprezentantul botoșănenilor la nivel de județ, să se consulte cu oamenii, să le asculte problemele și împreună cu ei să stabilească prioritățile. Mi-am început campania cu această dezbatere publică, în care am consultat peste 53.000 de botoșăneni, și voi face astfel de acțiuni în toate aspectele importante pentru județul nostru”, a declarat senatorul Lucian Trufin, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani.

Social-democratul Lucian Trufin le-a prezentat alegătorilor propunerile și soluțiile sale pentru județul Botoșani. Discuțiile purtate în cadrul consultărilor au avut ca rezultat o ierarhizare a acestor propuneri de dezvoltare în cadrul programului „10 Pentru Botoșani”.

Primele trei măsuri, în preferințele botoșănenilor, au fost: realizarea unui hub alimentar în colaborare cu asociațiile de producători din Botoșani, care să cuprindă centre de produse agro-alimentare și unități de procesare, astfel încât să avem hrană proaspătă și sănătoasă și să generăm locuri de muncă bine plătite. Apoi, înființarea școlilor de meserii în colaborare cu angajatorii din județ pentru formarea profesională. Scopul principal este preîntâmpinarea plecării tinerilor din țară și asigurarea forței de muncă necesară antreprenoriatului botoșănean. Al treilea proiect este cel al unităților medicale mobile prin care să aducem asistența medicală mai aproape de fiecare botoșănean”, a subliniat Lucian Trufin.

Dintre toți candidații înscriși în competiția pentru președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin este cel cu experiența cea mai mare în administrația publică.

Județul nostru nu își permite începători în domeniul administrativ. Ca fost primar, care a scris și implementat proiecte cu finanțare națională și europeană, voi prelua cu ușurință proiectele doamnei președinte Doina Federovici, dar voi gândi, împreună cu echipa PSD și botoșănenii, noi proiecte, pentru continuarea dezvoltării județului nostru. Am experiență în administrația publică, în procesul legislativ și mă bazez pe cea mai bună echipă formată din primarii, parlamentarii, și reprezentanții guvernamentali ai PSD”, a încheiat Lucian Trufin, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean.