Prima pagină » Trufin: Moment istoric pentru regiunea de Nord-Est. Inaugurarea lucrărilor Spitalului Regional de Urgență Iași
Administrație

Trufin: Moment istoric pentru regiunea de Nord-Est. Inaugurarea lucrărilor Spitalului Regional de Urgență Iași

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, senatorul Lucian Trufin, a participat la inaugurarea lucrărilor de construire a Spitalului Regional de Urgență din Iași. ”MOMENT ISTORIC pentru regiunea de NORD-EST!”, a catalogat Lucian Trufin acest eveniment.  

”Am fost onorat să particip la inaugurarea lucrărilor de construire a SPITALULUI REGIONAL DE URGENȚĂ din IAȘI, alături de colegii social-democrați, ministrul sănătății ALEXANDRU RAFILA și Costel Lupașcu! Este un obiectiv care va aduce beneficii semnificative comunităților din județele Moldovei. Spitalul Regional va asigura pacienților 752 de paturi, 6 centre medicale, secție separată de ATI, ambulatoriu de specialitate cu 113 locuri, spitalizare de zi și compartimente pentru urgențe. Investiția în valoare de 700 de milioane de euro va crește considerabil, la nivelul întregii regiuni, accesul la servicii medicale de calitate și capacitatea de răspuns la situații de urgență.  Felicitări tuturor factorilor de decizie implicați în acest demers istoric pentru sistemul sanitar și pentru regiunea Moldovei!”, a declarat Lucian Trufin.