Prima pagină » 5 ore sublime, pe 25 mai: ”#THE EVENT No 3: REINVENTING POETRY”. Totul într-o locație legendară, Memorialul Ipotești
Visit Botoșani

5 ore sublime, pe 25 mai: ”#THE EVENT No 3: REINVENTING POETRY”. Totul într-o locație legendară, Memorialul Ipotești

Ce poate fi mai plăcut și mai încântător ca,  în mijlocul unui vârtej de muncă, efort și schimbări de tot felul pe plan social și uman, pe final de primăvară capricioasă, cu timp și vremuri grele, într-un colț binecuvântat de țară, să visați la vară, la poezie, la catftane colorate, la festivaluri și muzică bună,  la rochii cu broderii și la cocktailuri sorbite sub umbreluță?

Visul e aproape să devină realitate pentru că  #THE EVENT no3  se va întâmpla în curând într-o locație mitică, legendară. #THE EVENT no3 vine cu un show de fashion unic, la granița dintre vis și realitate, între ceea ce suntem și ceea ce ne dorim să fim, între istorie și prezent, între poezie clasică și inteligență artificială. În cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai noi colecții ale unor designeri și creatori autohtoni, toate sub auspiciile conceptului unic: REINVENTING POETRY.

#THE EVENT: REINVENTING POETRY  se dorește a fi un eveniment relaxat, o întâlnire de networking și povești autentice cu și despre OAMENI, despre revenirea la artă, educație și slow fashion. Sunteți invitați  la ediția de primăvară/vară 2024 ce va avea loc în data de 25 mai a.c., între orele 13.00 – 18.00, la Memorialul Ipotești.

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor  fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind „REINVENTING POETRY”. Covorul roșu nu va lipsi nici de această dată, așa că vă așteptăm* să participați la o serie de prezentări de modă și momente explozive de muzică live – invitatul special al acestui eveniment fiind DJ Purdesia.

 Dress code-ul evenimentului:  cocktail (stilul poetului liber – elegant, dar confortabil, detașat, dar grațios).

Daca vă doriți  să participați împreună cu prietenii, puteți achiziționa bilete de la locațiile partenere.

 *La The Event: Reinventing Poetry și copiii sunt bineveniți, mai ales că au un loc dedicat lor: „Atelierul Agnes Design”