Prima pagină » A început ”Turneu în cartierul tău” derulat de Filarmonică în cartiere. Primul eveniment a fost un succes în Parcul Tineretului
Știri locale

A început ”Turneu în cartierul tău” derulat de Filarmonică în cartiere. Primul eveniment a fost un succes în Parcul Tineretului

Pentru prima dată în istoria municipiului Botoșani, Filarmonica ”George Enescu” a început o serie de concerte în câteva cartiere în zilele de 1 și 2 mai. Este vorba despre o serie de concerte prin care Filarmonica să ajungă și la botoșănenii care poate nu au fost niciodată la un concert al acestei instituții. Pe 2 mai vor fi două concerte la care Filarmonica va cânta alături de Marcel Pavel.

”Primul spectacol din cadrul Proiectului „Turneu în cartierul tãu”. Am livrat plãcere cu muzica noastrã tuturor celor prezenți acolo, în Parcul Tineretului. Atmosferã cu adevãrat de sãrbãtoare şi relaxare pentru toți cei prezenți.

Am adus bucurie copiilor, adolescenților, adulților, pensionarilor. Şi pentru noi şi pentru ei, a fost altceva şi altfel! Vă mulțumim cã ne-ați primit în mijlocul dumneavoastrã şi vã promitem cã în fiecare an vom face la fel!”, a transmis Filarmonica ”George Enescu” Botoșani.

Program ”Turneu în cartierul tău”

1 Mai – Orchestra de Suflători a Filarmonicii şi Grup Pop Opera – 4 TENORI

 Parcul Tineretului, ora 11.00

 Parcul Sucevei, ora 16.30

 Parcul Curcubeului, ora 19.30

2 Mai – Orchestra de Suflători a Filarmonicii şi Special Guest- MARCEL PAVEL

 Parcul Mihai Eminescu, ora 11.00

 Parcul Junior, ora 18.00

Durata programului va fi de aproximativ 50 de minute!

Video