Prima pagină » Astăzi: concerte cu Marcel Pavel și Filarmonica în parcurile ”Mihai Eminescu” și ”Junior”
Știri locale

Astăzi: concerte cu Marcel Pavel și Filarmonica în parcurile ”Mihai Eminescu” și ”Junior”

A doua zi a ”Turneu în cartierul tău”, derulat de Filarmonica ”George Enescu” în parcurile din municipiul Botoșani, îl are ca special invitat pe îndrăgitul Marcel Pavel.

Acesta a cântat în Botoșani în aer liber în Centrul istoric, la Festivalul Instituțiilor de Cultură, când invitat special a fost marele Eugen Doga.

2 Mai – Orchestra de Suflători a Filarmonicii şi Special Guest- MARCEL PAVEL

 Parcul Mihai Eminescu, ora 11.00

 Parcul Junior, ora 18.00

Pe 1 mai, Filarmonica a cântat cu Grupul Pop Opera 4 Tenori în Parcul Tineretului, Parcul Sucevei și Parcul Curcubeului, toate trei concerte fiind extrem de bine primite de botoșăneni, care au participat în număr mare, venind cu tot cu copii într-o zi superbă ca vreme.

Prin acest proiect, Filarmonica a vrut să ajungă și la botoșănenii care poate nu au fost niciodată la un concert al orchestrei Filarmonicii.

”Filarmonica redescoperă orașul cu 5 concerte în aer liber. ”Turneu în cartierul tău” consider căp este o idee binevenită deoarece ne dorim să atragem oamenii din cartiere spre cultură. Suntem emoționați”, a declarat marele artist Mirel Manea, directorul general al Filarmonicii ”George Enescu” Botoșani.