Prima pagină » VIDEO Dispensar de 1 milion de euro recepționat în Mihai Eminescu. Poartă numele unui cunoscut medic
Administrație

VIDEO Dispensar de 1 milion de euro recepționat în Mihai Eminescu. Poartă numele unui cunoscut medic

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural al județului Botoșani a fost recepționat astăzi în comuna Mihai Eminescu.

Primarul Verginel Gireadă spune că în investiția de peste un milion de euro se vor oferi primele consultații prin luna august.

Dispendarul ”dr. Gheorghe Avram” a fost construit de Compania Națională de Investiții pe un teren al Primăriei Mihai Eminescu, care a fost pe vremuri familia dr. Gheorghe Avram, cel care a condus Casa de Asigurări de Sănătate și a fost senator al județului Botoșani.

Dispensarul medical uman ”dr. Gheorghe Avmar”, din satul Ipotești, comuna Mihai Eminescu, are ca dotări unitate dentară, ecograf staționar, monitor funcții vitale, electrocardiograf, holter ECG.

”Vă prezint unul dintre cele mai mari dispensare din mediul rural și mi-am dorit pentru că suntem cea mai mare comună din județul Botoșani și se preta un astfel de dispensar uman. Primăria va face demersurile necesare și va scoate la concesiune acest spațiu după ce va fi făcută o evaluare și trecută prin Consiliul Local”, a declarat Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.

Investiția a fost de aproape un milion de euro cu tot cu dotări și are o suprafață desfășurată de aproape 500 metri pătrați.