Prima pagină » VIDEO Prima femeie candidat independent pentru Primăria Botoșani. ”Șpaga pentru angajare… inadmisibil. Oamenii nu mai cred în promisiunile partidelor”
Politică

VIDEO Prima femeie candidat independent pentru Primăria Botoșani. ”Șpaga pentru angajare… inadmisibil. Oamenii nu mai cred în promisiunile partidelor”

Antreprenoarea Mihaela Stoiciuc este prima femeie candidat independent la funcția de primar al municipiului Botoșani.

Aceasta a spus că a decis să candideze independent din respect pentru toate persoanele care o suțin și pentru că vrea să facă o schimbare în administrația publică locală.

Stoiciuc va candida și la funcția de primar și la cea de consilier local și este posibil să primească sprijinul mai multor partide mai mici. ”Oamenii nu mai cred în promisiunile partidelor. Am închegat o echipă din persoane care nu fac parte din partide politice, dar și din persoane care sunt membre în partide politice… Am primit oferte din partea mai multor partide să renunț la candidatură. Șpaga pentru angajare … este inadmisibil. Cei plecați în străinătate nu se mai întorc din cauza corupției”, a declarat Mihaela Stoiciuc.