Prima pagină » Remus Dăscălescu, 6 măsuri pentru botoșănenii din zona industrială
Politică

Remus Dăscălescu, 6 măsuri pentru botoșănenii din zona industrială

Omul de afaceri Remus Dăscălescu, candidatul partidului Mișcarea România Suverană la funcția de primar al municipiului Botoșani, s-a întâlnit cu botoșănenii care locuiesc în zona industrială a urbei.

”Așa cum am promis, mi-am început întâlnirile cu botoșănenii, unde altundeva decât în Zona Industrială, o zonă unde oamenii au fost ignorați mereu de primarii PSD și PNL”, a declarat Remus Dăscălescu.

Împreună cu botoșănenii, Remus Dăscălescu a stabilit 6 probleme și măsurile care trebuiesc adoptate de Primăria Botoșani pentru rezolvarea lor:

–           lipsa semaforizării, care a dus la numeroase accidente. În programul meu, ca și măsură, am în plan montarea de semafoare inteligente, în special în intersecțiile ce se conectează cu Calea Națională (Str. Peco, Progresului, Manolești Deal, Cornișa), și semaforizarea inteligentă în tot orașul Botoșani.

–           amplasarea stațiilor de gunoi în imediata apropiere a terenului de joacă pentru copii (gard în gard), fiind un real focar de infecție și miros. Oare Primarul Andrei ar putea locui la nici 8 metri distanță de ghenele de gunoi? Oare de ce Primăria Botoșani nu a prioritizat modernizarea acestei stații de gunoi cu una ecologică, exact acolo unde este nevoie? Oare de ce Urban Serv nu curăță ghenele cu aparate cu presiune?

–           lipsa speed bump-urilor, care ar putea reduce riscul accidentelor rutiere. Gândiți-vă că discutăm de o zonă cu o populație preponderent tânără, cu copii mici.

–           lipsa unui hypermarket. Toată zona suferă de această problemă. Un primar vizionar care s-ar fi gândit la cetățenii săi, ar fi făcut tot ceea ce i-ar fi stat în putință pentru ca hypermarket-ul de la Alfa Land să fi fost construit în Zona Industrială, mai ales că lipsa business-ului îl afectează acum.

–           refacerea micilor zone verzi dintre blocuri.

–           lipsa încrederii în administrația locală, că ar mai putea face ceva pentru cetățeni.