Prima pagină » Probleme uriașe descoperite de Remus Dăscălescu, candidat la funcția de primar, în cartierul Parcul Tineretului
Politică

Probleme uriașe descoperite de Remus Dăscălescu, candidat la funcția de primar, în cartierul Parcul Tineretului

Remus Dăscălescu, candidat MRS la funcția de primar al municipiului Botoșani, a mers astăzi în cartierul Parcul Tineretului pentru a se întâlni cu botoșănenii de acolo. Problemele reclamate de botoșănenii care locuiesc în această zonă au fost extrem de diverse și de numeroase.

”Continuându-mi periplul printre oameni, în cartiere, am ajuns în zona Parcul Tineretului. O zonă în care tinerii nu prea mai sunt, foarte mulți fiind plecați în străinătate, stabilindu-se, temporar,  acolo. Un  cartier de oameni gospodari,  care nu au mai așteptat să vină primăria cu soluții, și-au gestionat singuri problema țevilor de la subsoluri și a mirosului, în acest moment neexistând probleme de gen. Felicitări lor! Mulțumesc oameni frumoși, pentru deschiderea de care ați dat dovadă! Doar împreună găsim soluții!”, a declarat Remus Dăscălescu.

Candidatul MRS la funcția de primar al municipiului Botoșani a precizat că problemele sesizate de cetățeni sunt extrem de multe și din domenii diferite.

”Depopularea masivă a zonei. Un domn, senior, îmi povestea că, în scara lui cu 20 de apartamente, 11 sunt plecați prin Europa, la muncă, cu familie, cu tot. Lipsa marcajelor rutiere, în cartier. Lipsa speed bump-urilor de limitare a vitezei. Drifturile de noapte, viteza excesivă cu care circulă unii teribiliști, îi ține pe părinții cu copii mici mereu în tensiune când ies afară ”la o gură de aer”, cum spun ei. Lipsa presiunii apei la etajele superioare și chiar sistarea ei în perioadele de vară. Nepăsarea primarului în funcție, nepăsarea conducerii Nova Apa Serv, păstorită de Consiliul Județean, duce la aceste frustrări pe care oamenii le au. Lipsa elementului de siguranță conferit de un sistem de supraveghere video stradală, care se răsfrânge în special la scările de bloc fără interfoane. Faptul că, la miez de noapte, găsim grupuri de tineri care joacă barbut, sau ”altceva” în aceste scări, mă duce cu gândul la întrebarea: de ce a trebuit să aflu eu și nu poliția? Unde este implicarea primăriei în această problemă? Lipsa trotuarelor din anumite zone. Mai bine zis, trotuare existente care arată ca niște tranșee, pentru copiii mici reprezentând pericol de accidentare. Lipsa parcărilor. Dezinteresul primăriei de a identifica zone și a amenaja noi parcări”, a completat Remus Dăscălescu.