Prima pagină » ”Valeriu… nu Primăria Gireadă! Acolo este un clan. Trebuie să scăpăm de acest clan”. Iftime și Todireanu fac echipă în Mihai Eminescu
Politică

”Valeriu… nu Primăria Gireadă! Acolo este un clan. Trebuie să scăpăm de acest clan”. Iftime și Todireanu fac echipă în Mihai Eminescu

Una dintre cele mai încleștate lupte politice pentru alegerile locale din 9 iunie se va da în comuna Mihai Eminescu.

Primarul Verginel Gireadă a trecut de la PNL la PSD, chiar dacă era prim-vicepreședinte la liberali, și a reușit să mai treacă și alți primari ”galbeni” în tabăra social-democrată după ce omul de afaceri Valeriu Iftime a devenit președinte al organizației județene PNL Botoșani.

În comuna Mihai Eminescu, PNL îl are ca și candidat la funcția de primar pe omul de afaceri Dumitru Todireanu, cel care în urmă cu patru ani candida din partea ALDE împotriva lui Gireadă.

Valeriu Iftime a postat pe pagina sa de Facebook un clip de la o vizită făcută la viitoarea platformă de pui de carne deținută de Todireanu în comuna Mihai Eminescu.

”Dacă am reuși să facem mai multe astfel de investiții, județul nostru am avea viitor. Îți mulțumesc pentru că ai ales să faci parte din echipa liberală în comuna Mihai Eminescu este nevoie de o schimbare categorică”, a spus Valeriu Iftime.

”O să reușim! Eu la Primăria Eminescu, dumneavoastră la Consiliul Județean! Schimbarea a început de la Botoșani, ați dat tonul. Noi continuăm în Mihai Eminescu și în restul județului. Vrem ca Eminescu să fie comuna cap de pod pentru schimbarea în tot județul și în toată politica județului Botoșani”, a declarat Dumitru Todireanu.

Valeriu Iftime a spus că de ani de zile se gândește la o schimbare la vârful administrației din comuna Mihai Eminescu.

”Sistemul dictatorial pe care actualul primar l-a pus, frica pe care a băgat-o în foarte mulți oameni. Pe tine (Dumitru Todireanu, n.r.) măcar nu poate să te amenința la poartă că îți taie apa sau îți scoate femeia din slujbă. Nu doar că meriți să ocupi o funcție de primar, dar oamenii au nevoie de un om ca tine. Putem face o schimbare”, a mai spus președintele PNL Botoșani, care este și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean.

”Valeriu, eu vreau să redau Primăria Mihai Eminescu să fie a cetățenilor,  nu Primăria Gireadă. Acolo este un clan. Trebuie să scăpăm de acest clan, este momentul poitrivit. El a dat bir cu fugiții de la PNL la PSD, mulșumim PSD-ului că l-a luat. Se va schimba totul, vom reda primăria cetățenilor”, a concluzionat Dumitru Todireanu.