Prima pagină » Primul candidat independent la Primăria Botoșani este o femeie
Politică

Primul candidat independent la Primăria Botoșani este o femeie

Al șaselea candidat la Primăria municipiului Botoșani este o femeie și este primul candidat independent anunțat în 2024.

Antreprenoarea Mihaela Stoiciuc, care deține creșa-grădinița-afterschoolul Mischa Kids, este primul candidat independent anunțat la Primăria Municipiului Botoșani.

Aceasta a explicat de ce a ales o candidatură independentă la Primăria Botoșani, în condițiile în care mai sunt 5 candidați anunțați și toți cu susținere din partea partidelor politice.

”Am decis să candidez independent la Primăria Municipiului Botoșani și la Consiliul local Botoșani la încurajarea și cu directă susținere a multor botoșăneni și din convingerea că avem nevoie de alternative curate, care să aibă în vedere binele comunității. Electoratul botoșănean este exasperat de toate jocurile acestea politice care se fac strict pentru interesul celui care candidează și al partidului care îi stă în spate. Ne-am săturat să sperăm în schimbare și să ne trezim în ajun de alegeri cu aceiași și aceiași oameni pe liste pe care îi tot vedem de atâtea mandate și care sunt direct responsabili de ceea ce trăim acum. Candidatul independent este singura alternativă certă în tot acest haos din imediata vecinătate a alegerilor locale”, a declarat Mihaela Stoiciuc, exclusiv pentru BanulBotosanean.ro.