Prima pagină » Iftime, după exodul unor primari la PSD: ”Voturile nu sunt în buzunarele celor care pleacă, sunt la cetățenii care așteaptă de la noi locuri de muncă, pensii, respect”
Politică Știri locale

Iftime, după exodul unor primari la PSD: ”Voturile nu sunt în buzunarele celor care pleacă, sunt la cetățenii care așteaptă de la noi locuri de muncă, pensii, respect”

Omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele interimar al PNL Botoșani, a avut prima reacție după exodul unui grup consistent de primari PNL la PSD.

Acesta le-a transmis liberalilor din Biroul Politic Județean un mic discurs prin care încearcă să reducă la minim efectul plecării unor primari, viceprimari și doi consilieri județeni către PSD, își prezintă dezamăgirea pentru că unii au ales să plece fără ca măcar să discute cu el, dar își manifestă și încrederea că PNL poate depăși această situație propunând ceva concret botoșăneni.

Vă redăm integral discursul lui Valeriu Iftime:

”Bună seara, la toată lumea! Tocmai am aterizat la Timișoara! De la aeroport până la intrarea în oraș, am numărat peste 25 de firme, care majoritatea au și activitate de producție! Credeți că putem face ca și la Botoșani să avem așa ceva? Eu cred că da, dar pentru asta trebuie să avem o politică liberală sănătoasă! Dragi colegi, eu am fost invitat insistent să intru în politică! Invitația a venit de la oameni importanți care conduc partide liberale mari din țara noastră! Nu caut nici o funcție și nu vreau nici un privilegiu, caut o poziție de unde să muncesc pentru ca acest județ să aibă viitor! Știu ce spun! Proiectele mele de viață: familie, afaceri, fotbal, mă fac să cred că pot avea o mare contribuție și în politică! Nu înțeleg de ce unii primari pleacă acum din PNL, poate că cel mai normal ar fi fost să discutăm, să ne cunoaștem, să vedeți ce planuri am și apoi dacă nu rezonam să ne despărțim! Eu vreau ca toți să rămână și să facem o echipă liberală mai puternică! Nu sunt trist că unii pleacă, sunt doar dezamăgit! Voturile nu sunt în buzunarele celor care pleacă, voturile sunt la cetățenii care așteaptă de la noi locuri de muncă, pensii, respect, etc! O să vedem cum și unde ajung aceste voturi! Cred mult în discernământul oamenilor! Mă rog la Dumnezeu să fim sănătoși, să avem timp să ne cunoaștem și împreună să facem politică liberală în slujba și interesul cetățenilor din județul Botoșani! Cu tot respectul meu! Valeriu Iftime!”