Prima pagină » Un primar care a plecat de la PSD îi avertizează pe liberalii care abia au venit: ”O să vadă ce dictatură este acolo. Nu îi ascultă nimeni”
Politică

Un primar care a plecat de la PSD îi avertizează pe liberalii care abia au venit: ”O să vadă ce dictatură este acolo. Nu îi ascultă nimeni”

13 primari și 10 viceprimari a ”transferat” astăzi PSD Botoșani de la PNL, Pro România, USR și ALDE, desființând practic Pro România, USR și ALDE, și distrugând PNL.

Pe surse, se zvonește că vor mai fi vreo patru sau cinci primari PNL care ar putea trece la PSD în perioada următoare, dar și că vreo patru sau cinci din lotul luat astăzi ar putea să se răzgândească și să rămână în tabăra liberală.

Până atunci, un primar independent care a fost membru PSD îi avertizează pe toți edilii care au trecut la acest partid cu speranța că vor putea să-și finanțeze viitoarele proiecte de investiții.

”Se întorc înapoi după alegeri, când o să vadă ce dictatură este acolo. Nu îi ascultă nimeni… o să se crucească…”, a declarat Costel Nazare, primarul comunei Concești.

Nazare este unul dintre cei mai bogați primari din județul Botoșani și a fost membru PSD, partid din care a demisionat și în care nu s-a mai întors.