Prima pagină » Nechifor, demisie elegantă din conducerea PNL Botoșani după venirea lui Iftime președinte: ”Consider corect și onest”
Politică

Nechifor, demisie elegantă din conducerea PNL Botoșani după venirea lui Iftime președinte: ”Consider corect și onest”

Demisia lui Costel Șoptică, din funcția de președinte al PNL Botoșani, provoacă și alete demisii. Ionică Nechifor a demisionat într-un mod elegant din funcția de secretat general al PNL Botoșani, urând succes lui Valeriu Iftime în funcția de președinte al filialei.

”Am luat act de demisia d-lui Dep. Costel Șoptică , din funcția de Președinte PNL-Filiala Botoșani. Conform Regulamentului de Organizare , Desfășurare și Conducerea Activității Organizațiilor Locale și Județene  PNL,  art. 27, al.c. ; ”Secretarul General este ales de BPJ , la propunerea Președintelui” . Întrucât în acest moment, a fost numit un nou Președinte , în persoana d-lui Valeriu Iftimie , consider corect și onest, să îmi înaintez  DEMISIA , pentru a da posibilitatea domniei sale, să propună persoana de încredere, în vederea atingerii obiectivelor PNL-Filiala Botoșani. Personal consider actul politic, o responsabilitate superioară față de activitatea profesională, motiv pentru care am răspuns acestei provocări  în susținerea fermierilor botoșăneni, în activitatea lor și  respectați  pentru ceea ce fac. Proiectele privind agricultura din Jud. Botoșani, cu siguranță le voi susține,  alături de cei care îmbrățișează și recunosc munca fermierilor. Felicit pe dl Valeriu Iftimie, pentru curajul și implicarea în mediul politic. De asemenea, doresc succes  echipei liberale din Botoșani, în noua construcție  politică”, CSIII.dr.ing. Ionică NECHIFOR