Prima pagină » Avertisment de la USR: ”Domnul Iftime nu realizează în ce prostie s-a băgat. Demisia domnului Șoptică… la PSD s-a mâncat colivă”
Politică Știri locale

Avertisment de la USR: ”Domnul Iftime nu realizează în ce prostie s-a băgat. Demisia domnului Șoptică… la PSD s-a mâncat colivă”

Raluca Curelariu, consilier local USR Botoșani, a declarat că omul de afaceri Valeriu Iftime, care va fi numit președinte al PNL Botoșani, a făcut o greșeală prin intrarea în politică în rândul liberalilor.

Aceasta susține că PNL Botoșani este într-o perioadă nefastă din punct de vedere al încrederii în rândul alegătorilor, iar problemele din acest partid în ceea ce privește unitatea lui sunt total necunoscute lui Iftime.  

Prezentă într-o emisiune la Tele M, Raluca Curelariu a declarat că nu s-a pus niciodată problema venirii lui Iftime în USR.

”Decizia domnului Iftime de a intra în PNL îi aparține. Eu personal cred că nu realizează în ce prostie s-a băgat. Cred că nu a realizat în ce se bagă, nu a realizat în ce s-a băgat. Este decizia dumnealui!”, a declarat Curelariu.

Aceasta a precizat că degringolada din PNL din această perioadă a fost la nivel de can-can, nu de politică.

”Odată cu demisia domnului Șoptică de la președinția PNL Botoșani, la PSD s-a mâncat colivă.

Au plâns mult după domnul Șoptică pentru că era cel mai bun PSD-ist din PNL”, a completat Raluca Curelariu.

Consilierul local USR s-a arătat deranjat de comparația dintre USR și PNL. ”Nu ne mai compara cu chestia aia(PNL, n.r.), funcționăm total diferit”, a concluzionat Curelariu.