Prima pagină » Gireadă, înainte de a trece la PSD: ”Flutur ia cam 30%, Andrei câștigă alegerile. PSD pe județ va avea peste 60%”
Politică

Gireadă, înainte de a trece la PSD: ”Flutur ia cam 30%, Andrei câștigă alegerile. PSD pe județ va avea peste 60%”

Fostul prim-vicepreședinte al PNL Botoșani, Verginel Gireadă, este cu un pas în PSD și înainte de a pleca a făcut, într-o emisiune la Tele M, un pronostic pentru alegerile locale din județ.

Acesta este primar al comunei Mihai Eminescu și a demisionat de la vârful PNL pentru că omul de afaceri Valeriu Iftime l-a înlocuit pe Costel Șoptică în funcția de președinte al liberalilor.

Gireadă și-a adus aminte că în urmă cu 4 ani, Iftime a susținut un contracandidat al lui Gireadă pentru funcția de primar.

”Și eu voi susține un contracandidat al domnului Iftime la CJ. Nu ascund că am avut discuții cu cei de la PSD. Mi s-a întins o mână, vor să aibă un primar de calitate. Eu am avut o primă discuție cu domnul ministru Budăi, apoi cu o echipă cu cei de la PSD. Astăzi sunt membru PNL. Dacă va fi zilele următoare, o să dau o decizie. PSD câștigă detașat și județul și Primăria municipiului Botoșani. PSD pe județ va avea peste 60%. La municipiu, Cătălin Flutur ia cam 30%, Andrei câștigă alegerile cu 52-54%. Dacă mai intră și Cătălin Silegeanu, cum se anunță, Cosmin Andrei va avea 43-45% dar va câștiga Primăria”, a declarat Verginel Gireadă.

”Voi merge în partea stângă, le voi motiva oamenilor de ce”, a completat fostul prim-vicepreședinte PNL.