Prima pagină » Azi se votează proiectul de buget al municipiului Botoșani, dar și închirierea a 100 mp din piscina interioară de la Cornișa
Administrație Știri locale

Azi se votează proiectul de buget al municipiului Botoșani, dar și închirierea a 100 mp din piscina interioară de la Cornișa

Consilierii locali din municipiul Botoșani se întâlnesc astăzi, de la ora 11.00, într-o ședință extraordinară pentru a vota proiectul de buget pentru 2024, dar și alte proiecte incluse pe ordinea de zi.

Cel mai disputat proiect va fi cel privind aprobarea bugetului local al municipiului în anul electoral 2024 și sunt așteptate dezbateri venite din partea PNL și USR pentru că la partea de dezvoltare se alocă doar 7% din totalul bugetului municipalității.

Apoi, pe lista de proiecte care vor fi dezbătute astăzi mai sunt:

-Proiect de hotărâre privind exprimarea acordului pentru lucrările de intervenție modernizare teren de sport și amenajarea spațiului verde din fața Colegiului Național ”Mihai Eminescu” prin intermediul proiectului ”Interreg Next Open Borders in Promoting Sports and Lifestyles for a Hgealty Future”

-Închirierea a 100 mp din suprafața de înot din piscina interioară de la Aquaparcul Cornișa

-Răspuns la plângerea prealabilă a Locativa SA

-Aprobarea documentației tehnico-economice faza Studiu de fezabilitate a investiției ”Rețea de stații inteligente și modernizarea transportului public la nivelul zonei urbane funcționale a municipiului Botoșani – orașul Bucecea”

-Preluarea spațiului situat în str. Marchian 3 din administrarea Filarmonicii ”George Enesu” în cea a UAT Botoșani. -Plângere prealabilă formulată împotriva majorării u 400% a impozitului pe clădiri situate în Manolești Deal nr. 6 bis, și Cornișa 5 ca urmare a identificării clădirilor neîngrijite.