Prima pagină » ”În momentul de față, 95% partid îl susține pe Șoptică. Prin destabilizarea PNL va câștiga doar PSD”. Vezi care lider PNL spune asta!
Politică

”În momentul de față, 95% partid îl susține pe Șoptică. Prin destabilizarea PNL va câștiga doar PSD”. Vezi care lider PNL spune asta!

Zvonul înlocuirii lui Costel Șoptică la conducerea PNL Botoșani cu omul de afaceri Valeriu Iftime a format un scut al primarilor și liderilor din județ în fața actualului președinte al partidului.

Ionică Nechifor, secretarul general al PNL Botoșani, a declarat că impunerea de la nivel central a unui al președinte într-un moment în care organizația județeană are o echipă unită ar însemna favorizarea PSD.

”PNL Botoșani are echipa pregătită pentru a intra în competițiile din acest an, în frunte cu președintele Costel Șoptică! O astfel de strategie ar fi un dezastru în alegerile din acest an  și nu înțeleg de ce ar vrea cineva să distrugă PNL Botoșani pentru că prin impunerea unui om din afara partidului nu vom câștiga! Dacă se încearcă destabilizarea Organizației de la Botoșani, responsabili sunt cei care au contribuit la acest scenariu și le garantez că prin destabilizarea PNL va câștiga doar PSD. Nu înțeleg cine ar vrea asta!”, a precizat Ionică Nechifor.