Prima pagină » Gireadă: ”Îl așteptăm pe domnul Iftime la muncă! PNL nu se cumpără la tarabă”
Politică

Gireadă: ”Îl așteptăm pe domnul Iftime la muncă! PNL nu se cumpără la tarabă”

Este de notorietate relația tensionată dintre prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Verginel Gireadă, care este și primarul comunei Mihai Eminescu, și omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț Botoșani.

Discuțiile din PNL de la nivel central privind schimbarea forțată a lui Costel Șoptică prin înlocuirea cu Valeriu Iftime a dus la un efect care în urmă cu jumătate de an nu ar fi avut loc, respectiv acela de coalizare a primarilor și liderilor din județ în jurul actualului președinte al PNL Botoșani.   

Verginel Gireadă a avut o declarație oarecum contondentă la adresa lui Valeriu Iftime.

”Nu se poate schimbarea lui Șoptică până nu se consultă toate organizațiile din județ. Astăzi există o susținere zdrobitoare în favoarea lui Șoptică. În primul rând, domnul Iftime trebuie să se înscrie în PNL iar ca să vrea președinte trebuie să candideze împotriva lui Șoptică. Domnul Iftime trebuie să demonstreze că vrea să câștige ceva. Noi nu putem să-i întindem masa la gata domnului Valeriu Iftime, fără muncă. Îl acceptăm în PNL pe domnul Iftime dar la muncă. Partidul Național Liberal nu este un partid care se cumpără la tarabă. Dacă știam că PNL se cumpără de la București, puneam toți mână de la mână și îl cumpăram pe persoană fizică. Este o organizație puternică și îl invit pe domnul Iftime la muncă”, a declarant Verginel Gireadă.