Prima pagină » Dăscălescu pentru primarul Andrei: ”Îmi doresc să primești cu suspendare… Blonda focoasă să restituie toate salariile primite ilegal” VIDEO
Politică

Dăscălescu pentru primarul Andrei: ”Îmi doresc să primești cu suspendare… Blonda focoasă să restituie toate salariile primite ilegal” VIDEO

Omul de afaceri Remus Dăscălescu, proaspăt intrat în partidul Mișcarea România Suverană, a anunțat că se așteaptă ca primarul Cosmin Andrei să fie condamnat cu suspendare, și nu cu executare, în dosarul DNA în care este acuzat că și-a angajat o apropiată la Direcția de Impozite și Taxe Locale. Dăscălescu spune că nu își dorește condamnarea cu executare pentru că edilul-șef are doi copii care au nevoie de el.

Mai mult, Dăscălescu a transmis că luni, ”blonda focoasă” pentru care primarul s-a ales cu dosar penal ar trebui să restituie toate salariile primite ilegal din 2021 și până acum.

”La sfâșitul carierei tale politice , mă rog la Dumnezeu să nu te condamne cu executare, cei doi copilași au nevoie de un tată care să le fie alături. Îmi doresc să primești cu suspendare, firește, să nu te mai poți angaja la stat, să revii la viața de antreprenor sau angajat la privat. Iar domnișoara Hrițcu,  blonda focoasă și prietena primarului, mă aștept ca luni să-și dea demisia de la Direcția de Impozite și Taxe Locale și să returneze toate salariile primite ilegal din 2021”, a declarat Remus Dăscălescu.

Acesta a făcut și o analiză a activității de primar a lui Cosmin Andrei.  

”Cariera politică a primarului Andrei a luat sfârșit, ieri 2 februarie 2024. Un om mic, atât la propriu, cât și la figurat. Răutăcios, fără pic de empatie și arogant. În cei trei ani de mandat nu a făcut nimic notabil și de anvergură în orașul nostru. Câteva giratorii, repararea câtorva străzi, asfaltarea unora, atât. A pierdut un proiect de modernizare a tramvaiului, poate cel mai emblematice și de anvergură existente vreodată în Botoșani. Un teatru început de predecesorii săi și pe care nu a reușit nici până acum să-l finalizeze și care a ajuns să coste cu mult peste 12 milioane euro. În schimb s-a ocupat de repavarea trotuarelor care nu aveau nevoie de reparații, de demolarea garajelor unor oameni în vârstă, de plantarea de crini și lalele pe zona bulevardului, florile preferate ale unei domnișoare cu care se afla în relații foarte apropiate, de trucarea examenelor de concurs la Direcția de Impozite și Taxe. Nu a fost un primar bun, un primar mediocru care nu s-a ridicat nici la jumătate față de predecesorul său”, a precizat Dăscălescu.