Prima pagină » VIDEO Cătălin Drulă, USR: ”Fiecare zi cu PSD și PNL la Guvernare înseamnă o zi pierdută. Sunt doi foști președinți de CJ care au făcut închisoare, Țurcanu și Conțac, unul de la PNL, unul de la PSD”
Politică

VIDEO Cătălin Drulă, USR: ”Fiecare zi cu PSD și PNL la Guvernare înseamnă o zi pierdută. Sunt doi foști președinți de CJ care au făcut închisoare, Țurcanu și Conțac, unul de la PNL, unul de la PSD”

Liderul USR, fostul ministru Cătălin Drulă a ajuns la Botoșani și a criticat Guvernarea PSD-PNL de faptul că produce dezastru economic pentru România în fiecare zi de guvernare, atât la nivel național, cât și local. Drulă a acuzat de corupție PSD și PNL la Botoșani pentru că fiecare partid are câte un fost președinte de Consiliu Județean care a ajuns la închisoare.

”USR este peste tot și ne vom lupta cu cei care astăzi distrug România și la nivel național, și la nivel local. PSD și PNL, la fel cum au condus Botoșani de 34 ani așa au condus și România: cu corupție, nepăsare și dispreț total față de cetățeni. Sunt doi foști președinți de CJ care au făcut închisoare, Florin Țurcanu și Constantin Conțac, unul de la PNL, unul de la PSD. Fiecare zi cu PSD și PNL la guvernare, fie că vorbim de cea județeană sau națșională înseamnă o zi pierdută pentru România. Au crescut taxele și impozitele să aibă bani de pensii și sinecuri”, a declarat Cătălin Drulă.

Acesta a precizat că în perioada în care a fost ministru al Transporturilor a alocat întreaga finanțare de pe zona rutieră din PNRR pentru autostrada Moldovei A7 și capetele autostrăzii Unirii A8.

”Ca un semn de reparație pentru Moldova”, a precizat Cătălin Drulă, făcând referire la toți anii de după Revoluție în care guvernele PSD și PNL au uitat Moldova din punct de vedere al investițiilor în infrastructură.

Liderul USR a anunțat că alegerile parlamentare viitoare vor fi câștigate de alianța USR-PMP-Forța Dreptei și nu a ezitat să îi numească pe liberali ”PSD în galben”.

Drulă a avut alături de el echipa de conducere de la nivel județean, deputatul Andrei Drancă și consilierii locali Raluca Curelariu și Marcel Gheorghiță, precum și Cristina Lăcătușu.