Prima pagină » VIDEO Senatorul Cosma: ”Le-a întunecat mințile diabolice. Ajungem, să ne pună impozit pe aer, pe viață, pe viitor”
Politică

VIDEO Senatorul Cosma: ”Le-a întunecat mințile diabolice. Ajungem, să ne pună impozit pe aer, pe viață, pe viitor”

Dorinel Cosma, senator AUR Botoșani Sursa foto: 60m.ro

Senatorul Dorinel Cosma, AUR Botoșani, a criticat în termini duri decizia Guvernului PSD-PNL de a bloca organizarea din fonduri publice a manifestărilor culturale și a evenimentelor de datini și obiceiuri ale sărbătorilor de iarnă.

”Sărăcia și smulgerea oricărei speranțe de mai bine a românului a devenit strategie politică de stat și se încearcă să se impună ca o normalitatea. Atentatul pe față la identitatea și tradițiile noastre naționale strămoșești nu pot fi acceptat de către botoșăneni și români. După ce și-au însușit mândria și viitorul românilor, după ce le-au arvonit viitorul, vor să fure sufletul acestui neam. Așa ceva nu poate fi acceptat de către români, cu atât mai puțin de către botoșăneni și moldoveni , despre care se știe cpă au așezat tradițiile și moștenirea spirituală a bunicilor în calendarul propriilor lor valori”, a declarat senatorul Dorinel Cosma într-o conferință de presă.

Acesta a precizat că este un asalt la adresa românilor din partea actualilor guvernanți și le-a reamintit că totul se poate schimba prin vot în 2024.

”Apropierea sărbătorilor le-a întunecat mințile diabolice. După ce au vrut să impună legea prin care românii să folosească numerarul în limitele de batjocură impuse de ei, după ce le-au promis că le vor mări pensile românilor, de la anul sau de prin 2025, tot ei au interzis instituțiilor de cultură și autorităților publice să mai organizeze diverse acțiuni de cultură sau paradele specifice sărbătorilor de iarnă. Românii sunt un popor răbdător, poate prea răbdător!. Guvernanții să nu uite că și ei sunt români. Dacă ei au ales să-și vândă sufletul unor interese ascunse, murdare, sufletul și spiritul românilor nu sunt de vânzare. Cei care ne distrug identitatea națională dobândesc și obiceiul prost de a nu le mai păsa de români. Ajungem, să ne pună impozit pe aer, pe viață, pe viitor. Sufletul românilor nu este de vânzare, tradițiile sunt sfinte și nu vor reuși să le ucidă pe altarul propriilor interese. Indiferent de deciziile guvernanților, să nu uităm că ei sunt trecători, iar ce este sfânt nu moare”, a concluzionat senatorul Dorinel Cosma.