Prima pagină » VIDEO AUR s-a ”reformat” la Botoșani. Are un nou președinte și primul birou politic ales: un om de afaceri, un învățător, un asistent,și un fost director de Filarmonică
Politică

VIDEO AUR s-a ”reformat” la Botoșani. Are un nou președinte și primul birou politic ales: un om de afaceri, un învățător, un asistent,și un fost director de Filarmonică

AUR Botoșani și-a anunțat primul Birou Politic al Organizației Municipale ales interimar. Este pentru prima dată când AUR are la organizația din municipiul reședință de județ un președinte, impus de conducerea de la București, și un Birou Politic ales, chiar dacă interimar.

Ciprian Ignătescu a fost prezentat ca antreprenor, deține un service auto, și președinte numit la conducerea AUR Botoșani. Acesta a fost numit de către șefii AUR de la nivel central după demisia lui Eusebiu Cilibiu din calitatea de coordinator al organizației.

”Am fost numit președinte al Organizației Municipale Botoșani în urma unei ședințe care a avut loc săptămâna trecută și în care am supus la vot componența echipei cu care ieșim în fața Botoșănenilor”, a declarat Ciprian Ignătescu.

Astfel, conducerea la nivelul municipiului Botoșani a organizației AUR este completată de Mihaela Stoiciuc(antreprenor), în funcția de secretar, iar Biroul Politic este format din vicepreședinții Marian Voinescu(învățător), Alais Bour(inspector vamal), Remus Dăscălescu(omul de afaceri HoReCa), Mihai Sârbu(fost director Filarmonica Botoșani), Relu Chiriac (profesor FEG, asisten medical-generalist).

Președintele Ciprian Ignătescu a fost impus de conducerea centrală a AUR, cea care poate decide în orice moment ca acesta să fie înlocuite din funcție și instalate un alt președinte pentru ”binele partidului”.