Prima pagină » Hotel cu SPA și restaurant lângă versantul Pacea și aquaparcul Cornișa. ”Va fi ceva frumos pentru Botoșani”
Economic

Hotel cu SPA și restaurant lângă versantul Pacea și aquaparcul Cornișa. ”Va fi ceva frumos pentru Botoșani”

Investițiile făcute de Primăria Botoșani pe dealurile de la ieșirea spre Suceava încep să atragă și capital privat în industria HoReCa.

Omul de afaceri Beniamin Prisacariu, fondatorul dezvoltatorului imobiliar Profi Izo Bek, a obținut deja de la Primăria Curtești certificatul de urbanism pentru construirea unui hotel chiar la poalele versantului Pacea din municipiul Botoșani.

”Având în vedere investițiile Primăriei Botoșani în Parcul Cornișa și acum în versantul Pacea, și observ că iese ceva chiar frumos aici, am decis să investim și să construim un hotel. Va fi ceva foarte frumos pentru Botoșani, cu o calitate și un design care va aduce plus-valoare zonei”, a declarat omul de afaceri Beniamin Prisacariu.

Viitorul hotel, care va avea un centru SPA la etajul patru, va fi construit chiar peste drum de terenurile de fotbal și baschet de la versantul Pacea, iar restaurantul va fi amenajat la parterul actualului sediu administrativ al Profi Izo Bek, destinație stabilită chiar de la construirea acelui imobil.

Beniamin Prisacariu a precizat că speră ca la jumătatea anului viitor să fie finalizată toată documentația pentru a putea demara investiția.

De câțiva ani funcționează aquaparcul Cornișa, unde sunt bazine de înot, patinoar acoperit cu piste pentru curling, râu pentru rafting pe care se organizează competiții naționale și internaționale, terenuri de sport acoperite și skatepark, iar peste drum se amenajează versantul Pacea. Această nouă investiție a Primăriei aduce terenuri de sport, piste de alergare, piste de biciclete, un skateparc de 1400 mp, două tiroliene, teren de tras cu arcul, pârtie pentru săniuțe, teren pentru paintball, zonă escaladă, foișoare și grătare.

GIF 15 seconds change

GIF 15 seconds change