Prima pagină » VIDEO Cătălin Flutur și Valeriu Iftime au discutat cu tinerii antreprenori despre opotunitățile de business din Botoșani
Economic Politică

VIDEO Cătălin Flutur și Valeriu Iftime au discutat cu tinerii antreprenori despre opotunitățile de business din Botoșani

Cătălin Flutur, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Botoșani, și Valeriu Iftime, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean, au participat la o întâlnire cu tinerii antreprenori și au discutat despre oportunitățile de business.

Alături de cei doi a mai fost și secretarul de stat Eduard Mititelu, candidat PNL pe lista de Consiliu Județean, dar și Anca Apăvăloaie, director AJOFM, și doi tineri antreprenori locali.

Printre subiectele discutate au fost înființarea de parcuri industriale la Botoșani, Cătălin Flutur anunțând că își ia angajamentul să construiască parcuri industriale în zona metropolitană. ”La Răchiți sunt două terenuri, unul de 30 de hectare, celălalt de 10 hectare, care se pretează pentru așa ceva”, a declarat Cătălin Flutur.

Valeriu Iftime a vorbit despre cum a încercat să aducă investitori la Botoșani și modelul aplicat în Bihor și Oradea pentru parcuri industriale.

Eduard Mititelu a ținut să precizeze că sunt la dispoziție multe fonduri europene pentru mediul de afaceri și că acesta trebuie să se pregătească să ia acești bani.