Prima pagină » Valeriu Iftime despre concedierile colective din industria ușoară: ”Botoșaniul și administrația ruptă de realitate… lipsă de reacție… ascund mizeria sub preș”
Economic

Valeriu Iftime despre concedierile colective din industria ușoară: ”Botoșaniul și administrația ruptă de realitate… lipsă de reacție… ascund mizeria sub preș”

Botoșaniul și administrația ruptă de realitate… Anticipez deja următorul titlu de scandal.

Nu știu de voi, dar eu aștept o explicație, o părere, o strategie de viitor, o asumare a responsabilității. Orice. Lipsa de reacție, în acest caz, ar însemna să negi că județul are probleme. Ori, dacă păstrăm această continuă stare de negare, nu o să ne mai facem bine niciodată.

Avem nevoie de oameni asumați, care să țină piept adevăratelor greutăți, să își ia în serios calitatea de lideri, până la urmă. Oamenii care ascund mizeria sub preș și se prefac că totul e bine în timp ce împart pliante și fac poze de grup…sunt cei care nu vor să își păteze imaginea din campanie. Ceea ce pare că nu știu este că, tocmai prin această atitudine, nu doar că imaginea și credibilitatea lor sunt profund afectate, ci contribuie la defectarea unui județ.

Botoșaniul nu mai poate fi asociat cu un județ defectuos. Botoșaniul merită și are nevoie de lideri asumați, care își recunosc greșelile și învață din ele. PSD ne-a demonstrat în repetate rânduri că nu oferă nimic din ceea ce avem nevoie. Iar noi avem datoria, dacă vrem să ieșim din letargie și mizerie, să schimbăm asta.

Din 9 iunie, începem să tratăm Botoșaniul cum trebuie sau ne scăldăm în eșec încă 4 ani.

Valeriu Iftime, candidat PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani