Prima pagină » Un primar latifundiar construiește un cartier de locuințe în municipiul Botoșani. Este printre cei mai mari fermieri din Nord
Economic

Un primar latifundiar construiește un cartier de locuințe în municipiul Botoșani. Este printre cei mai mari fermieri din Nord

Este unul dintre primarii latifundiari, printre cei mai bogați din județul Botoșani, iar acum investește într-un proiect imobiliar în municipiul reședință de județ.

Este vorba despre Costel Nazare, primarul comunei Concești. Deși conduce una dintre cele mai mici comune din județul Botoșani, Nazare este unul dintre primarii cei mai avuți, fiind conoscut ca un mare fermier și cu afaceri în comerț.

Firma N&S Imobiliare Sustenabile SRL a obținut, prin as. Nazare Costel, certificatul de urbanism pentru ”construire ansamblu de locuințe colective și funcțiuni complementare” pe strada Vultului nr. 1, una din străzile din ”spatele” străzii Împărat Traian.

Nazare a fost primar PSD, apoi a câștigat alegerile independent la un scor uriaș, de peste 70%, iar din această primăvară susține PNL și pe Valeriu Iftime la Consiliul Județean Botoșani.

Omul de afaceri Valeriu Iftime, care este și președintele Camerei de Comerț Industrie și Agricultură, a spus despre Nazare că este un ”exemplu de moralitate”.

Nazare lucrează câteva mii de hectare de teren, a investit într-o fabrică de ulei în Dorohoi și are afaceri în comerț.