Prima pagină » Liberalul cu cea mai importantă funcție în județ: ”După 148 ani, PNL la fel de demn. Liste proprii și candidați pregătiți”
Administrație Politică Știri locale

Liberalul cu cea mai importantă funcție în județ: ”După 148 ani, PNL la fel de demn. Liste proprii și candidați pregătiți”

Partidul Național Liberal a stabilit la nivel național să candideze singur pe liste la alegerile de anul viitor.

Deși la Guvernare cu PSD, PNL a ținut astfel să arate că nu se teme să candideze singur la viitoarele alegeri din 2024 și că își păstrează identitatea de partidul cu cea mai lungă istorie în România.

Prefectul Sorin Cornilă, care este și primvicepreședinte al PNL Botoșani, susține că decizia luată la nivel central este cea mai bună pentru partid și pentru România.  

”Partidul Național Liberal este un partid autentic care, și astăzi, după 148 de ani, rămâne la fel de demn de istoria și tradiția sa. La cele 4 rânduri de alegeri din 2024, Partidul Național Liberal se va prezenta în fața alegătorilor cu liste proprii și candidați pregătiți pentru dezvoltarea și modernizarea României. Partidul Național Liberal este un partid puternic, devotat oamenilor și țării”, a declarat prefectul Sorin Cornilă.