Prima pagină » FOTO Se repară cei 2,5 km de drum de la Dealu Mare, de pe DN 29D Botoșani-Ștefănești. S-a ales o soluție provizorie până la consolidare
Știri locale

FOTO Se repară cei 2,5 km de drum de la Dealu Mare, de pe DN 29D Botoșani-Ștefănești. S-a ales o soluție provizorie până la consolidare

Au început lucrăruile de reparații provizorii la cei 2,5 kilometri de drum de la Dealu Mare de pe DN 29 D Botoșani-Ștefănești.

Anunțul a fost făcut de senatorul Cristian Achiței, președintele PNL Organizația Municipală, care a și postat o galerie cu imagini de la fața locului.

”Secția de Drumuri Naționale Botoșani execută lucrări de reparații pe suprafețe întinse pe tronsonul de 2,5 km din Drumul Național DN 29D Botoșani-Ștefănești rămas nemodernizat. Reparațiile temporare presupun refacerea pe anumite segmente, cele mai grav afectate, a structurii de rezistență a drumului, precum și așternerea a două straturi asfaltice, pentru asigurarea unor condiții cât mai bune de circulație până când și acest tronson de drum național va fi modernizat.

Este o soluție provizorie, binevenită, pentru care le mulțumesc directorilor SDN Botoșani. Personal, continui toate demersurile pe lângă oficialii Ministerului Transporturilor pentru accelerarea proiectului de modernizare a tronsonului de 2,5 km de la mijlocul DN 29D Botoșani-Ștefănești”, a declarat senatorul Cristian Achiței.