Prima pagină » VIDEO-FOTO Omul de afaceri din Bacău și-a ținut promisiunea față de David, copilul de 12 ani care a impresionat TikTok-ul
Administrație

VIDEO-FOTO Omul de afaceri din Bacău și-a ținut promisiunea față de David, copilul de 12 ani care a impresionat TikTok-ul

Omul de afaceri Liviu Ciubotaru, care deține ferma Anglo Nubians Trio în județul Bacău, și-a ținut promisiunea și a dăruit ieduțele lui David Ursan, copilul de 12 ani care a impresionat TikTok-ul.

Ciubotaru a fost impresionat de David Ursan, din satul Dorobanți, comuna Nicșeni, județul Botoșani, după o postare pe TikTok în care copilul vorbea despre pasiunea lui pentru caprele din rasa Anglo-Nubiană, dar și despre modul în care povestea cum a investit banii, cum a făcut profit și a reinvestit pentru visul său de a avea o microfermă când va ajunge la 18 ani și că vrea să devină medic veterinar.

Astăzi, duminică, 1 octombrie, David Ursan și tatăl său au ajuns la ferma Anglo Nubians Trio a omului de afaceri din Bacău și a primit cele două ieduțe promise.

Liviu Ciubotaru are o afacere în domeniul dezmembrărilor auto și deține o microfermă cu animale de rasă, cai și capre, dar și lame. Băcăuanul are în fermă chiar rasa certificată de capre dorită de David.

https://youtube.com/shorts/Jqsf9pIO42M?si=nAapryMnCmY0sXyj