Prima pagină » Plimbare organizată împotriva managementului de la Nova Apaserv
Politică Știri locale

Plimbare organizată împotriva managementului de la Nova Apaserv

Sătui de gropi, avarii nerezolvate, canalizări înfundate și țevi cancerigene, botoșănenii din USR organizează sâmbătă dimineață o plimbare ce va porni din fața Consiliului Județean și va urma traseul celor mai afectate zone din centrul Municipiului Botoșani.

Campania ”Schimbă apa!” trebuie să intre într-o nouă etapă. Cei de la USR au stat de vorbă cu cetățeni din cele mai afectate unități administrative din Botoșani și intenționează să nu se oprească aici.  Aceasta pentru că, dintre botoșănenii pe care i-au întâlnit, peste 70% au dorit să semneze pe loc petiția pentru schimbarea conducerii de la Nova Apaserv. Sătui de problemele pe care le au cu acest operator de atâția ani, foarte mulți botoșăneni au solicitat tragerea la răspundere a ”responsabililor” din Consiliul Județean, cei care se fac, în realitate, pe deplin vinovați de dezastrul de la Apă. Societatea este în subordinea CJ, iar președinții din ultimii 30 de ani de la Consiliul Județean și-au bătut joc constant de botoșăneni și de sănătatea lor, prin deciziile politice și lipsite de orice urmă de profesionalism sau competență.

”Așadar, dacă ești și tu nemulțumit de serviciile oferite de Nova Apaserv, de modul în care știu să conducă societatea cei de la CJ, te invităm să ni te alături în plimbarea noastră! Ne adunăm în fața Consiliului Județean sâmbătă, 30 septembrie, la ora 11! Nu-i lăsa să-și bată joc de noi, ca și cum n-am ști ce fac! Dacă nu ai semnat petiția, intră pe https://schimba-apa.ro/ și semnează acum. Lucrurile trebuie să se schimbe!”, este mesajul celor de la USR Botoșani.