Prima pagină » Avocata Poroșnicu despre doctorița Pitrop: ”Parchetul n-ar putea contribui la armonia din căminul doamnei doctor, emițând pe numele său un mandat de arestare preventivă?”
Știri locale

Avocata Poroșnicu despre doctorița Pitrop: ”Parchetul n-ar putea contribui la armonia din căminul doamnei doctor, emițând pe numele său un mandat de arestare preventivă?”

Sursa: pagina de Facebook Avocat Porosnicu Gianina Vera

Celebra avocată Gianina Vera Poroșnicu, cea care reprezintă familia Alexandrei Ivanov, tânăra moartă în chinuri la Maternitate, a declarat că suspecta din dosar, medicul Mariana Pitrop, ar putea avea un cămin conjugal fericit cu ajutorul procurorilor.

Aceasta a făcut referire la partajul de bunuri făcut de doctorița Pitrop după moartea Alexandrei, și motivat în fața anchetatorilor că a venit ca urmare a neînțelegerilor cu partenerul de viață după acest eveniment tragic.

”Doamna doctor Mariana Pitrop, aflată în libertate, se simte înstrăinată de partenerul de viață și simte nevoia să facă un partaj de bunuri cu acesta, chiar înainte de un proces în urma căruia va plăti despăgubiri. Oare Parchetul n-ar putea contribui la fericirea conjugală și la armonia din căminul  doamnei doctor, emițând pe numele său un mandat de arestare preventivă?”, a declarat avocata Gianina Vera Poroșnicu.

Aceasta a anunțat că va cere oficial arestarea preventivă a medicului suspect în dosar și anularea partajului de bunuri făcut după moartea Alexandrei Ivanov când de gardă era acest doctor.