Prima pagină » VIDEO Un tânăr din Botoșani a deschis un depozit în care produsele românești sunt vedetele: DACU’
Economic

VIDEO Un tânăr din Botoșani a deschis un depozit în care produsele românești sunt vedetele: DACU’

Un tânăr om de afaceri din Botoșani a deschis un depozit în care produsele românești, mai ales cele din regiune, sunt cu adevărat vedete.

Ciprian Coteț deține în Botoșani magazinele de proximitate DACU’, unde există inclusiv un raft dedicat în care pot vinde toți producătorii din Botoșani.

Joi, 14 septembrie, rețeaua de magazine DACU’ a inaugurat și primul ”DACU’ depozit angro românesc”.

”Ne păstrăm obiectivul principal de a susține producătorii locali și de a menține banii pe plan local în idea că aici, la ”DACU’ depozit angro românesc”, vin clienții care au magazine, restaurante și vor să facă o petrecere pentru că au posibilitatea de a cumpărat cantități mari la un preț foarte, foarte bun. Este cu autoservire, clientul are posibilitatea să vadă marfa, să o pună pe căruț și ulterior la casă”, a declarat antreprenorul Ciprian Coteț.

De la apă și bere, la legume și fructe, lactate și carne, bere și sucuri, dulciuri și paste, tot ce aveți nevoie se găsește în ”DACU’ depozit angro românesc”.  

Acesta are și două camere pentru refrigerare și una pentru produse congelate.

”O economie sănătoasă” vrea să promoveze Ciprian Coteț pe plan local și pentru asta promovează toate produsele autohtone, de la brânzeturi, la paste, conserve și compoturi, dulciuri și panificație.

”Noi facem doar din dragoste pentru pământul românesc și pentru românii noștri. Ai intrat într-un magazine DACU’ și ai cumpărat un produs din pământ românesc, producătorul respectiv mai are patru sau cinci angajați și colaborează cu alte firme locale care și ele la rândul lor au alți angajați. Încerăcăm să punem bazele unui ecosistem economic pentru a ne autosusține. Lumea trebuie să conștientizeze și să înțeleagă că ei sunt stăpânii banilor din portofel, iar dacă noi ne-am uni, interconecta mental, dacă ne-am gândi la copii noștri, am cumpărat din magazine românești. Dacă vom cumpărat din magazinele străine să știți că sponsorizăm economiile altor state, exportăm bani”, a mai spus Ciprian Coteț.

”DACU’ depozit angro românesc” este situat pe strada Calea Națională 35, peste drum de Spitalul de Recuperare și peste drum de fabrica Rolana Tex.