Prima pagină » VIDEO Lucrări în ritm anemic pe Sucevei la sensul giratoriu cu Bulevardul Eminescu
Administrație Știri locale

VIDEO Lucrări în ritm anemic pe Sucevei la sensul giratoriu cu Bulevardul Eminescu

La mai bine de două luni de la începerea lucrărilor de modernizare a străzii Sucevei, municipalitatea are un ritm de melc și, cel mai probabil, începutul noului an școlar ne va prinde cu șantier pe această stradă intens circulată.

Începute după a doua jumătate a lunii iunie, lucrările de modernizare a străzii Sucevei au demarat cu scoaterea dalelor de tramvai, iar apoi s-a circulat săptămâni bune cu un strat de piatră în locul dalelor, până cânt a fost turnat un strat de asfalt pentru a mai reduce din disconfort.

Nici lucrările la primul sens giratoriu, cel de la Sucevei cu Primăverii, nu sunt finalizate, dar sunt mult mai avansate față de situația giratoriului cu Bulevardul ”Mihai Eminescu”, unde abia au început primele săpături.

Primarul Cosmin Andrei a declarat că strada Sucevei va fi asfaltată din bordură în bordură cu un strat nou, dar încă nu se știe când va fi turnat noul covor asfaltic.

În impas sunt și lucrările de turnare a unui nou strat de asfalt la intrarea în municipiu dinspre Suceava, compania Autotehnorom oprind totul după ce a turnat pe prima bandă de circulație pe sensul intrării. Potrivit surselor din administrație, Autotehnorom a sistat lucrările acolo ca metodă de protest față de întârzierea deconturilor pe șantierul drumului național Botoșani-Ștefănești.