Prima pagină » ”Batjocorită de niște monștri”. Moartea Alexandrei îl aduce la Botoșani pe cel care a descoperit nereguli grave în spitalele din Cluj și București
Știri locale

”Batjocorită de niște monștri”. Moartea Alexandrei îl aduce la Botoșani pe cel care a descoperit nereguli grave în spitalele din Cluj și București

Deputatul Emanuel Ungureanu, vicepreședinte al Comisiei pentru Sănătate, a anunțat că vine la Botoșani. Cunoscut pentru dezvăluirea neregulilor din spitalele mari ale țării din Cluj sau București, Ungureanu a anunțat că vine la Botoșani din cauza morții Alexandrei Ivanov.

A fost neglijată de medici. 3 copii au rămas pe lume fără mamă… Voi merge zilele viitoare la Botoșani să văd cine răspunde pentru moartea Alexandrei? Rafila, după 3 zile de la tragedie a spus că face o comisie…cât cinism ticălos.

Acum 1 an, împreună cu asistenta Lenuța Pancu de la Maternitatea din Botoșani am denunțat mai multe abuzuri de acolo, am fost din nou ignorat… Voi merge la Maternitatea din Botoșani, Alexandra a murit cu zile, batjocorită de niște monștri… Nu poate rămâne nepedepsită această CRIMĂ!, a scris Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook.