Prima pagină » Miercuri, protest auto pentru Alexandra! Coloana va pleca de lângă Primărie, va merge la cimitir, iar apoi la Maternitate
Știri locale

Miercuri, protest auto pentru Alexandra! Coloana va pleca de lângă Primărie, va merge la cimitir, iar apoi la Maternitate

Familia Alexandrei Ivanov, tânăra care a murit în chinuri la Maternitatea Botoșani, continuă să ceară dreptate pentru aceasta. Un protest auto a fost autorizat pentru miercuri, 23 august.

Vlad Miron, fratele Alexandrei, le-a transmis celor care vor să fie alături de familia să vină la acest protest.

”Ne vom aduna între 17.30 și 18.00 pe strada din fața ANAF, în spatele Primăriei. Îi rog pe cei care vor să ne fie alături să vină în acest interval orar pentru că după 18.00 nu se vor mai putea alătura coloanei deoarece vom pleca pe traseul stabilit însoțiți de forțele de ordine. Apoi vom ajunge la ora 19.00 în fața Maternității”, a declarat Vlad Miron.  

Din spatele Primăriei Botoșani, coloana de mașini se va deplasa pe traseul Cuza Vodă, Calea Națională până în zona industrială unde se va face stânga pe strada Cornișa, spre Poliția Rutieră și Biserica Sfântul Ioan Iacob Hozevitul. La cimitirul din curtea bisericii, unde este înmormântată Alexandra, se va sta 5 minute, iar apoi coloana va circula pe traseul strada Manolești, Calea Națională, Bulevardul Mihai Eminescu, Bulevardul George Enescu și oprirea la Maternitate.

250x250x

250x250x