Prima pagină » FOTO Lucrări aproape de finalizare pe primul drum național cu trei viaducte din Botoșani
Administrație Știri locale

FOTO Lucrări aproape de finalizare pe primul drum național cu trei viaducte din Botoșani

Lucrările de modernizare a DN 29D Botoșani-Ștefănești, aproape de finalizare.

Efectuate de Autotehnorom Suceava, lucrările sunt finanțate din fonduri europene și au dus la modernizaerea după 40 de ani a drumului național care conectează municipiul Botoșani de vama Stânca-Costești.

Senatorul Cristian Achiței, președintele PNL Organizația Municipală Botoșani, a monitorizat în permanență lucrările la acest obiectiv de investiții extrem de important pentru economia județului.

Sunt bucuros că modernizarea Drumului Național DN 29D Botoșani-Ștefănești se apropie cu pași mari de final. Constructorul lucrează la execuția marcajelor rutiere, la montarea semnelor de circulație, a parapetelor și a bornelor kilometrice și hectometrice.  Se poate circula în condiții foarte bune pe toate cele trei viaducte. La viaductul de la Drislea este aproape de finalizare și ultima operațiune, cea de montare a parapetelor.

Se finalizează și ultimul strat de asfalt, cel de uzură, pe porțiunea de 800 de metri din apropierea intersecției spre Șoldănești”, a declarat senatorul Cristian Achiței, președintele PNL Organizația Municipală Botoșani.