Prima pagină » De la UNTOLD la FIC, Men-D va fi alături de Teatrul ”Mihai Eminescu” pe scena din Centrul vechi
Știri locale Visit Botoșani

De la UNTOLD la FIC, Men-D va fi alături de Teatrul ”Mihai Eminescu” pe scena din Centrul vechi

Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani va participa joi, 17 august, la Festivalul Instituțiilor de Cultură, eveniment patronat de Primăria Municipiului Botoșani și Consiliul Local Botoșani.

Joi, 17 august, de la ora 21:00, în centrul vechi, Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani va prezenta pe scena Festivalului Instituțiilor de Cultură show-ul „Noaptea unui vis de vară”, cu participarea compozitorului Micha Mendel (aka Men-D).

„Noaptea unui vis de vară” – un spectacol-experiment interactiv, cu și pentru tot publicul botoșănean, de muzică, dans și imagini video din producțiile Teatrului „Mihai Eminescu” „Visul unei nopți…” și „Noaptea unui vis…”.

Un Dj-set care fuzionează muzica electronică performată de Micha Mendel (aka Men-D) cu elemente din spectacolele “Visul unei nopți…” si „…Noaptea unui vis”, în regia lui Alexandru Vasilachi, oferind context muzical pentru videografia piesei de teatru, (re)mixată de același regizor.

MEN-D: De pe scena UNTOLD pe scena din BOTOȘANI.

Micha Mendel a absolvit Școala de sunet BPM Sound School, Tel-Aviv, Israel și are o bogată experiență muzicală, colaborând cu numeroase case de discuri din Israel, Rusia, Macedonia, Canada, SUA, Germania, Franța, Belgia, Mexic, Olanda, Turcia, Marea Britanie. „În ultimii ani, am produs muzică atât în România, cât și în Israel, unde am locuit timp de 27 de ani. De la întoarcerea în țară, m-am aprofundat în lumea autentică a sunetului și a energiei locale, lucru care a influențat producțiile mele. Pledez pentru diversitate și creativitate, având încredere în evoluția continuă și constantă a muzicii.”

MEN-D a performat anul acesta la Cluj pe scena Festivalului UNTOLD pentru al treilea an la rând.
În ultima zi a FIC, pe 19 august, de la ora 15:00, la Cinematograful „Unirea”, Teatrul „Mihai Eminescu” va oferi proiecția „Amintiri din copilărie”, regia Elisabeta Bostan. Un film clasic pentru bunici și nepoți (și nu numai!).