Prima pagină » VIDEO ”Îți strici mașina în GROPILE LOR…. ai senzația că cineva în Primărie își bate joc de tine… Botoșani nu a arătat atât de jalnic”
Administrație Politică Știri locale

VIDEO ”Îți strici mașina în GROPILE LOR…. ai senzația că cineva în Primărie își bate joc de tine… Botoșani nu a arătat atât de jalnic”

Consilierul local Marcel Gheorghiță, președintele USR organizația municipală, a acuzat Primăria Botoșani că gestionează într-un mod execrabil situația drumurilor locale din oraș.

”Aș vrea să încep prin a declara din start că nimic din cele pe care le voi spune nu este doar de dragul de a face opoziție. Fie că ai mașină, fie că nu, municipiul Botoșani este din ce în ce mai nesuferit pentru un participant la trafic. Fie că îți strici mașina în GROPILE LOR, fie că te stropește apa din GROPILE LOR pentru că ești un pieton care are ghinionul să meargă pe trotuare după ce a plouat sau s-a topit zăpada,  în oricare din situații ai o senzație accentuată că cineva acolo în Primărie își bate joc de tine. Oameni buni, municipiul Botoșani nu a arătat atât de jalnic ca în această primăvară de foarte mulți ani! Vorbim de gropi, de spații verzi, de parcări, de trafic, de orice”, a declarat Marcel Gheorghiță.

Acesta a precizat că la capitolul gropi: avem de toate felurile și de toate vârstele. De la cratere care stau deschise de săptămâni de zile, în care dacă nu-ți rupi gâtul, îți rupi măcar o mână sau un picior,  în care îți poți rupe mașina în două la propriu, guri de canal mult prea joase, care stau așa de ani buni, pentru că nu știe nimeni în municipiul acesta să ridice canale, (sau nu vrea),  gropi recente, făcute în iarna trecută, peticeli din anii anteriori care s-au lăsat și au transformat străzile în valurile Dunării, ori refacerile carosabile ale Nova Apaserv care sunt, aproape în totalitate, făcute fără nici cel mai mic profesionalism” .

Încă sunt linii de tramvai pe care, ca șofer, îți blestemi zilele. Au ajuns străzile într-un asemenea hal, încât atunci când plouă sau se topesc zăpezile, orașul băltește în apă, iar pietonii trebuie pur și simplu să lupte cu apa aruncată de roțile mașinilor. Este o adevărată aventură să mergi prin Botoșani când plouă. Am văzut pietoni stropiți din cap până în picioare, resemnați că s-ar mai putea proteja”, a completat liderul USR Botoșani.

Centrul este blocat pe perioade din ce în ce mai lungi din zi. Nu doar în orele de vârf, cum era odată. Acum se circulă bară la bară și la 10 dimineața și la 12, și la ora 15. Străzile sunt îngustate de mașinile parcate pe laterale, iar din 30 în 30 de metri avem câte o mașină de școală care circulă cu 20 de km la oră”, mai susține președintele USR Botoșani.

”Ne uităm cu plăcere cum sunt manageriate alte orașe, la noi încă nu se vede mâna de om gospodar.”, și-a încheiat Gheorghiță tirul acuzator.