Prima pagină » 600 de liceeni la cel mai important seminar de educație antreprenorială din Botoșani. Panel vorbitori: Valeriu Iftime, Mitrucă Pușcașu, Daniela Lozneanu, Bogdan Suruciuc
Economic Știri locale

600 de liceeni la cel mai important seminar de educație antreprenorială din Botoșani. Panel vorbitori: Valeriu Iftime, Mitrucă Pușcașu, Daniela Lozneanu, Bogdan Suruciuc

Cea mai mare conferință de educație antreprenorială organizată în județul Botoșani pentru liceeni va avea loc miercuri, 3 mai, la ora 10.00 în Casa Sindicatelor ”Nicolae Iorga”.

Evenimentul este organizat de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură, Inspectoratul Teritorial de Muncă și instituții bancare.

Investim în tineri! Pentru ca ei, mai târziu, să știe cum să investească în propriile afaceri. Inspectoratul Școlar Județean este organizatorul unui seminar la care vor participa aproximativ 600 de elevi din unitățile de învățământ botoșănene. Elevii vor avea parte de o sesiune de educație financiară „Educăm pentru viitor!”, pentru a se familiariza cu tot ceea ce ține de antreprenoriat, informații despre calitatea de angajator, dar și cea de angajat. Cât de ușor sau dificil este să pătrunzi în rândul antreprenorilor și care sunt partenerii pe care te poți baza în drumul către înflorirea unei afaceri? Cum îți poți gestiona resursele financiare și, mai ales, cum poți investi profitul pentru ca afacerea ta să crească? Sunt întrebări pe care poate unii dintre tinerii de astăzi și le pun și ale căror răspunsuri vor fi oferite de specialiști, de oamenii care pot fi considerați acum modele în societate și care au atins succesul, după ani de muncă și sacrificii, a declarat Bogdan SURUCIUC, inspector școlar general al ISJ Botoșani.

Panelul cu vorbitori ai evenimentului este format din:

– Valeriu Iftime, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Botoșani

– Mitrucă Pușcașu, director al UniCredit Bank.

– Daniela Lozneanu, inspector șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoșani.

– Bogdan Suruciuc, inspector școlar general ISJ Botoșani

Miercuri, de la ora 10:00, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botoșani, ”Educăm pentru viitor!”.