Prima pagină » Valeriu Catargiu organizează la Flămânzi prima ediție a MTB Colinele Moldovei, competiție de ciclism pentru amatori
Știri locale Visit Botoșani

Valeriu Catargiu organizează la Flămânzi prima ediție a MTB Colinele Moldovei, competiție de ciclism pentru amatori

A doua parte a lunii mai aduce și prima competiție de ciclism din județul Botoșani organizată în această primăvară.

Îndrăgitul Valeriu Catargiu și Grupul de Acțiune Locală ”Colinele Moldovei” organizează competiția pentru cicliștii de off-road în apropierea orașului Flămânzi.

Catargiu a anunțat că evenimentul se vrea a fi unul accesibil și popular cu scopul de a atrage o paletă mai largă de cicliști de off-road.

”Oficial anul acesta avem două competiții importante de MTB în județul Botoșani! Dragi cicliști, pe 27 mai organizăm o competiție care să înlocuiască Cupa Liceelor la Mountain Biking din luna octombrie. Aceasta va fi cu startul din Flămânzi, va avea un traseu unic pentru adulți de maxim 30 km. Mă strădui să fac și un traseu accesibil și interesant de maxim 3 km, pentru copii. Rețineți, nu se vrea a fi un concurs de palmares, spectaculos, tehnic și cu pretenții cum v-am obișnuit de 13 ani la MTB Maratonul Nordului. www.maratonulnordului.ro. Încă nu am definitivat traseele dar aveți încredere în mine că va fi frumos!  Abia aștept să cunosc cicliștii locali și tinerii de la liceul din Flămânzi și din toate satele din zonă!, a scris Valeriu Catargiu pe contul său de Facebook.

Lista de înscrieri va fi deschisă pe  www.mtbcolinelemoldovei.ro

Fiind prima ediție și beneficiind de sprijinul puternicei asociații de GAL-uri – Asociația Leader Colinele Moldovei, anul acesta nu va fi taxă de participare!