Prima pagină » O nouă stație de carburanți va fi construită în Botoșani. Rompetrol își va amplasa a doua stație la ieșirea spre Dorohoi
Economic

O nouă stație de carburanți va fi construită în Botoșani. Rompetrol își va amplasa a doua stație la ieșirea spre Dorohoi

Într-o perioadă în care România și Uniunea Europeană încurajează achiziția de autoturisme electrice, în municipiul Botoșani se mai construiește o stație de distribuție carburanți.

A fost publicat pe site-ul Primăriei municipiului Botoșani proiectul ”Consultarea asupra propunerilor Plan Urbanistic Zonal și Regulament Local de Urbanism aferent ”Construire stație mixtă distribuție carburanți”. Amplasament: str. Calea Națională, nr. 1C”.

Noua stație de carburanți, despre care sursele din piață spun că va fi sub brandul Rompetrol.

Această stație de carburanți va fi construită la câțiva zeci de metri, și într-o parte și în alta, de alte două stații de carburanți, respectiv cea a firmei locale BBB și LukOil.

Pe terenul pe care va fi dezvoltat proiectul noii stații de carburanți a fost depus, în 2022, și un proiect de construire a unui bloc de șase etaje.