Prima pagină » Directorul general al ANL a fost în Săveni, Mihai Eminescu și Răchiți pentru a vedea unde vor fi construite noile blocuri
Administrație

Directorul general al ANL a fost în Săveni, Mihai Eminescu și Răchiți pentru a vedea unde vor fi construite noile blocuri



Vizită de la vârful Agenției Naționale pentru Locuințe (ANL) în județul Botoșani. Gabriel Stanciu, directorul general al ANL, a venit în vizită în județul Botoșani și a fost în trei localități în care urmează să fie construite noi blocuri ANL.

Astfel, acesta a fost la Săveni, la primarul Relu Tîrzioru, în comunele Mihai Eminescu și Răchiți, conduse de Verginel Gireadă și Florin Bulgaru.

La Săveni, primarul Relu Tîrzioru a reușit să atragă în ultimii ani multe investiții din partea ANL și va continua să construiască atât pentru tineri, cât și pentru specialiști și cazuri sociale.

”Astăzi, am primit vizita domnului Gabriel Stanciu, director General la Agenția Națională pentru Locuințe. I-am prezentat amplasamentul viitoarelor locuințe și stadiul proiectului pentru racordarea lor la utilități. Avem speranța că anul acesta vor începe lucrările și iî mulțumim domnului director pentru sprijinul acordat”, a declarat Florin Bulgaru, primarul comunei Răchiți.

”Astăzi am avut plăcerea de a-l primi pe domnul Gabriel Stanciu, director general al Agenției Naționale pentru Locuințe. Vizita dumnealui a avut drept scop verificarea amplasamentului pe care va fi construit blocul de Locuințe pentru tineri în comuna Mihai Eminescu”, a declarat Verginel Gireadă, primarul comunei Mihai Eminescu.